Huuraanbod

Garage Gofflo is ook het juiste adres indien u tijdelijk vervoer of accessoires nodig heeft. Bij ons huurt u alle benodigdheden om met meerdere personen weg te gaan, veilig op wintervakantie te gaan, extra opbergruimte te creëren of uw fiets mee te nemen. Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact met ons op voor al uw vragen.
Verhuur Minibus

Dagje uit, weekendje weg? Wij verhuren comfortabele minibussen die plaats bieden aan 9 personen (chauffeur + 8 passagiers)

Alle minibussen zijn luxueuze Vw Caravelles met verlengde wielbasis en dus een ruime bagageruimte. De busjes zijn voorzien van de nodige comfortmiddelen: airconditioning, cruise control, parkeersensoren, radio-CD-USB, GPS,...

Het normale B-rijbewijs is voldoende om deze Transporters te besturen. (minimum leeftijd 23j)

Tijdens de wintermaanden zijn de minibussen voorzien van winterbanden en worden sneeuwkettingen meegeleverd. Tevens is er de mogelijkheid tot het plaatsen van dakkoffers voor extra bagageruimte en/of ski's-snowboards.Wij hebben 5 VW Caravelle's in voorraad.

Dakkoffer (met bagagedragers)

Indien u een gebrek aan bagageruimte heeft, dan kan een dakkoffer de oplossing bieden. We verhuren kwalitatieve Thule dakkoffers met bijhorende bagagedragers in alle groottes.

Fietsendrager (met bagagedragers)

U wilt u fiets meenemen op vakantie? We verhuren kwalitatieve Thule fietsendragers voor dakmontage met bijhorende bagagedragers indien nodig.

Winterbanden (en sneeuwkettingen)

Garage Gofflo verhuurt winterbanden op velg voor zo goed als alle modellen van Vw, Audi, Seat en Skoda.

Passende sneeuwkettingen zijn verkrijgbaar voor de meeste modellen, en zijn tevens apart te huur voor € 20 ,- euro per week