Uw rijhulpsysteem opnieuw laten kalibreren?

Ook hiervoor kunt u bij ons terecht
 

Uitlijning en kalibratie rijhulpsystemen

Vandaag de dag worden steeds meer auto's uitgerust met rijhulpsystemen zoals adaptieve cruise control (ACC), verkeersbordherkenning, voetganger herkenning en lane-assist. Na een ongeval of herstellingen aan deze systemen is het noodzakelijk om via een kalibratie de nodige afstellingen uit te voeren. Om dat te kunnen doen dient nauwkeurige meetapparatuur te worden ingezet.

Vooraleer deze rijhulpsystemen gekalibreerd kunnen worden, dient eerst de rechtuit stand van de wagen bepaald te worden. We beginnen dus altijd met een volledige uitlijning van het voertuig. Hiervoor gebruiken we een 3D-uitlijnapparaat.

Wilt u ook een kalibratie van uw rijhulpsysteem op uw auto laten uitvoeren? Via tel 089/46.33.61 of email zijn we snel bereikbaar.
Nadat de wielstanden zijn gecontroleerd en gecorrigeerd, kunnen we verder gaan met de kalibratie van de rijhulpsystemen.

Het speciale afstelbord wordt nauwkeurig voor de auto opgesteld; vervolgens wordt met behulp van diagnose-apparatuur de kalibratie opgestart.

De video hiernaast geeft het gehele proces van 3D uitlijnen en kalibreren van de rijhulpsystemen goed weer.