home

 

Onze geschiedenis
Garage Gofflo is een familiebedrijf, opgericht door Jos Gofflo in 1994. Na een continue groei is in 2012 de fakkel doorgegeven aan de tweede generatie, zoon Maarten Gofflo. Omdat de oude vertrouwde garage stilaan uit zijn voegen barstte, is eind 2016 een nieuwe overzichtelijke werkplaats in gebruik genomen. Door de jaren heen zijn we ons gaan toeleggen op wagens van de Vw-Audi groep, waardoor we bijna 30 jaar uitblinken in kennis wat betreft onderhoud en aan- en verkoop.

Ons team beschikt over de nodige apparatuur en een ruim magazijn met originele wisselstukken om uw wagen snel en vakkundig te herstellen.Indien u wagen onmisbaar is, staan vervangwagens ter beschikking. De bewuste keuze om een onafhankelijke specialist te zijn, maakt dat we u zeer concurrentiële prijzen kunnen bieden.
Ons aanbod
U kunt bij ons terecht voor zowel tweedehands als nieuwe VW, Audi, Seat en Skoda's. Al onze tweedehands wagens zijn van Belgische afkomst en zorgvuldig onderhouden (onderhoudshistoriek en Car-Pass aanwezig). Voor aankoop worden de wagens persoonlijk gecontroleerd door de zaakvoerder.

Verkochte wagens krijgen voor aflevering steeds een volledig nazicht met, indien nodig, een onderhoudsbeurt zodat de wagen zich in perfecte staat bevindt.

Wij geven 1 jaar garantie, dit zowel op wisselstukken als werkuren, zonder uitzonderingen!

 

 

Heeft u interesse in een nieuwe wagen? Deze kunnen we ook leveren. Spring even binnen of contacteer ons via het contactformulier. Als u een nieuwe wagen koopt via ons, blijft u vanzelfsprekend genieten van de officiële fabriekswaarborg.

(op voorwaarde dat de onderhoudsbeurten uitgevoerd worden in overeenstemming met de voorschriften van de fabrikant)

Gofflo Maarten - zaakvoerder

 

Gofflo Jos – directie

 

Schildermans Marth – boekhouding

 

Gijsen Guy – mechanieker

 

Loos Kevin – mechanieker

 

Vliegen Christof – mechanieker

 

Nila - bewaking