Diensten

Onderhoud & herstellingen


Voor onderhoud van uw personen- en bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres. Ondanks onze specialisatie in wagens van de VW-Audi groep onderhouden we ook andere merken.

Alle moderne diagnostische apparatuur om uw wagen uit te lezen en te herstellen is voorhanden. Zelfs het coderen van regelapparaten, sleutels,…  of updaten van software is mogelijk.

Herstellingen worden uitgevoerd met originele onderdelen zodat u zeker bent van de kwaliteit.Vervangwagens zijn beschikbaar indien u uw wagen niet kunt missen. Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken is het wenselijk om een afspraak te maken.

Airco service

Garage Gofflo is in het bezit van twee volautomatische airco installaties, dit zowel voor het klassieke R134a als het recente R1234yf gas. Zo geven wij u de garantie dat uw airco in perfecte conditie verkeert en dit ook zal blijven doen.

We kunnen onder meer:  • lekken opsporen
  • storingen vaststellen
  • desinfecteren (voorkomen van nare geuren)

Bandencentrale & bandenopslag

We beschikken over recente toestellen om nieuwe banden te monteren en uit te balanceren. Een ruime stock van diverse merken maakt dat voor ieders budget de passende band aanwezig is.

Nazicht technische controle

Ook indien uw wagen gekeurd moet kan u hiervoor bij ons terecht. Met een gloednieuwe remtestbank en lichtregelapparaat (voor onder meer Xenon, LED en Matrix koplampen) is een feilloze afstelling mogelijk.

Zowel een periodieke keuring als een keuring voor verkoop kunnen wij voor u verzorgen.

Nazicht en eventuele herstellingen worden uitgevoerd alvorens de wagen op de autokeuring aan te bieden.

Depannage/takeldienst & Transport

Wij beschikken tevens over een eigen depannagedienst. In geval van panne of in het ergste geval een ongeluk kan u 24/24u bij ons terecht. Onze vrachtwagen met schuifplateau en kraan kan de meest benarde situaties aan. Ook verlaagde wagens kunnen wij zonder probleem vervoeren, dankzij luchtvering op onze vrachtwagen.

Zoekt u transport voor uw wagen of voor andere zaken? We beschikken over een uitgebreid gamma van bedrijfsvoertuigen: bestelwagen, aanhangwagen, lichte vrachtwagen en zware vrachtwagen.

Schadeherstel

Heeft u een ongelukje gehad met uw wagen? Wij zorgen ervoor dat uw wagen snel weer in nieuwe staat verkeerd.Voor carrosserie herstellingen werken we samen met erkend hersteller Carrosseriebedrijf Noord Limburg te Meeuwen: 

www.carrosseriebedrijfnoordlimburg.be